PARTNEREINK

Cégünk a vásárlói igények kielégítésére szerteágazó nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkezik az ipari tisztítás technológiák piacán, de legfontosabb partnereink évek óta változatlanok.

FinnSonic

A FinnSonic közel 40 éve gyárt ultrahangos mosókat, melyeket a világszerte használnak. A gépek kimondottan híresek megbízhatóságukról, minőségükről és alacsony költségű fenntarthatóságukról. A cég a legmodernebb digitális ultrahang technológiát alkalmazza, csapata az ipar minden területére fejleszt és szállít ultrahangos berendezéseket.

Firbimatic

A Firbimatic a világ vezető vállalata az ipari tisztítóberendezések gyártása területén a darabszám alapján. A céget 1971-ben alapították, fő terület az oldószeres és vízbázisú gépek tervezése, valamint gyártása a legmodernebb robottechnológiával. Az üzemben a széria gépeken túl akár egyedi, speciális vagy kimondottan nagyméretű berendezések gyártása is megoldott.

Teijo

A Teijo céget 1987-ben alapították, bár elődje révén már 50 éves tapasztalattal rendelkezik a vizes mosóberendezések területén. A cég első sorban robosztus és nagy teherbírású szórásos alkatrészmosókat gyárt a világ minden részére. A gépei könnyen kezelhetők, megbízhatóak és beérik minimális karbantartással is.